ULUKOM MENU
English Türkçe

Yayın Tarihi: 27/05/2015

Avrupalı yazılımcılar ve sivil toplum kuruluşları yetkilileri Ulukom’un ev sahipliğinde İstanbul’da bir araya geliyorlar.

Avrupalı Gümrük ve Lojistik Yazılımcıları Birliği (ETN)’nin bu yıl ki yıllık toplantısı 28-29 Mayıs 2015 tarihinde İstanbul’da Larespark Otel /Taksim’de gerçekleştirilecek. Kimi yerel, kimi global boyutta hizmet veren 20 yazılım şirketi yetkililerinin katılacağı toplantı ilk kez İstanbul’da yapılacak.

Ulukom’un ev sahibi üye sıfatıyla katılacağı ve özel bir sunum yapacağı toplantıda; gerek Avrupa’da, gerekse Türkiye’de son 1 yıl içinde gümrükleme ve lojistik alanında yaşanan değişimler yazılım şirketleri yetkilileri ve konuk konuşmacılar tarafından değerlendirilecek.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bilgi İşlem daire başkanı Hasan Baytok, Şube başkanı Bekir Gümüş, Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Başkan Yardımcısı Kenan Türkantos ve Utikad Genel Müdürü Cavit Uğur Türkiye adına konuk konuşmacı olarak katılırken, EU DG Taxud’dan Risk yönetim birim başkanı Manuela Cabral, Clecat ’den Mauro Giffoni, European Shipper’s Council’dan Godfried Smit ve World Shipping Council’dan Damian Viccars da yabancı konuk konuşmacı olarak toplantıya katılacaklar.

Mesajınız göneriliyor. Lütfen bekleyiniz.
Mesajınızı aldık, ekibimiz kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. İlginize teşekkür ederiz.
Mesajınız gönderilirken bir hata oluştu. Lütfen hataları düzeltiniz veya daha sonra tekrar deneyiniz.