ULUKOM MENU
English Türkçe

Yayın Tarihi: 18/11/2014

Ulukom Logitrans 2014 fuarında

19- 21 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (AHL yakını) İstanbul’da düzenlenecek olan Logitrans Transport Lojistik fuarına 9 nolu holde 202 nolu stand’da (holdeki ilk sağ koridorda soldan 2. Stand) katılmaktayız. Lojistik, Nakliye, Gümrükleme, Dış Ticaret, Depo, Antrepo ve Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği konusundaki yazılım çözümlerimizi sergileyeceğimiz fuara teşriflerinizi rica ederiz. Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için www.lojistik.ulukom.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca 21 Kasım Cuma günü saat 13.30 – 15.00 arasında fuar’da 9 nolu holde bulunan forum alanında Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği’nin de katılımı ile 2 yıldır geliştirmekte olduğumuz “Ulukom Liman ve Transit Gemi Acenteliği Yazılımı”nın tanıtımını yapacağımız bir toplantı düzenliyoruz. Otomatik proforma hazırlanmasından Gemi final hesabına kadar tüm süreçleri içeren, operasyon ve finans birimlerinin entegre ve uyumlu çalışmasını sağlayan sektörün ilk ERP’sini görebileceğiniz bu toplantıda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Programın detaylarına http://www.ulukom.com.tr/Mailing/2014/LimanVeTransitGemiAcenteligi/ adresimizden ulaşabilirsiniz. Toplantı programı aşağıdadır.

13.00 - 13.30 Kayıt ve ikram

13.30 - 13.45 Açılış Konuşması

Emin Eminoğlu

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Genel Sekreteri

13.45 – 15.00 Ulukom Liman ve Transit Gemi Acenteliği Yazılımı Sunumu

Erkin Fındık

Ulukom Bilgisayar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

 

Not: Ücretsiz fuar davetiyesi için http://www.logitrans.com.tr/online-davetiye.htm deki formu doldurarak çıktı alabilir veya idemirel@ulukom.com.tr (İlknur Demirel) ile kontağa geçerek ofisimizden davetiye aldırabilirsiniz.

 

Saygılarımızla

Ulukom Bilgisayar A.Ş.

Tel: 0216 680 35 35 (pbx)

Mail: pazarlama@ulukom.com.tr

Mesajınız göneriliyor. Lütfen bekleyiniz.
Mesajınızı aldık, ekibimiz kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. İlginize teşekkür ederiz.
Mesajınız gönderilirken bir hata oluştu. Lütfen hataları düzeltiniz veya daha sonra tekrar deneyiniz.