ULUKOM MENU
English Türkçe

Yayın Tarihi: 22/10/2007

Ulukom ile UND arasında “UND Lojistik ERP yazılımı” projesi ile ilgili işbirliği sözleşmesi imzalandı.

UND Lojistik ERP yazılımı sahibi üyeler hiçbir ek bedel ödemeden yeni versiyona geçirilecek ve destek hizmetlerini aynı şartlarla Ulukom’dan almaya devam edeceklerdir.

Bu sözleşme ile beraber, henüz lojistik (ERP) yazılımı kullanmayan UND üyelerine yönelik olarak sınırlı süre için, özel bir lojistik yazılımı kampanya başlatılmıştır.

Lojistik ERP Yazılımı kullanan şirketler, işletmelerini hem operasyonel hem de mali açıdan daha iyi kontrol etme imkanı sayesinde hizmet kalitesini artırma fırsatı yakalayacak ve kendilerine rekabet avantajı sağlayabileceklerdir.

Ulukom 35 kişilik ekibi ile 1987’den beri Lojistik, Gümrükleme ve Dış Ticaret konularında 700’ü aşkın müşterisine Türkiye’nin her yanında hizmet vermektedir. Yazılım referanslarını web sitemizdeki referanslar bölümünden incelenebilir. Programın ücretsiz demosu (gösterimi) Türkiye’nin her yerinde ücretsiz olarak yapılmaktadır.

UND üyelerine özel kampanya bilgisi için 0212 21 26 92 (pbx) i arayabilir veya pazarlama@ulukom.com.tr ye mail atabilirsiniz.

Mesajınız göneriliyor. Lütfen bekleyiniz.
Mesajınızı aldık, ekibimiz kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. İlginize teşekkür ederiz.
Mesajınız gönderilirken bir hata oluştu. Lütfen hataları düzeltiniz veya daha sonra tekrar deneyiniz.